Merken

Medik8

 

Waarom koos ik voor Medik8?

Ik heb in mijn carrière veel merken leren kennen, dat maakte de zoektocht in mijn eigen salon niet gemakkelijker. Ieder merk heeft zijn voor- en nadelen maar bij Medik8 voelde ik me meteen goed. De producten voldoen aan al mijn strenge eisen.  

Medik8 heeft zich toegewijd tot het produceren van de hoogst mogelijke kwaliteit huidverzorgingsproducten met de beste ingrediënten in de juiste sterktes en met bewezen resultaat. 
Dankzij Medik8 kan ik elk huidtype verzorgen en een individueel advies geven.

Circadia

 

Waarom koos ik voor Circadia?

Als schoonheidsspecialiste en zaakvoerster blijf je natuurlijk alert voor nieuwe trends en merken. Zo is Circadia op mijn pad gekomen. Toen ik kennis maakte met hun producten en behandelingen wist ik meteen dat dit een merk was waar ik mijn klanten mee wou verzorgen. De resultaten zijn  verbluffend goed en met dit merk kan ik naar mijn gevoel nog intensiever op de huid werken. De razend populaire Oxygen behandeling geeft geweldige resultaten voor elk huidtype. Zalig relaxen maar gewoon met nog een stukje meer huidverbetering!


I Am Klean


Waarom koos ik voor I Am Klean?

In mijn tiener-jaren heb ik tijd genoeg gehad om te experimenteren met make-up en geloof me, ik heb al wat rommel op mijn gezicht gesmeerd. Onder het motto 'zelfkennis is het begin van alle wijsheid' ben ik dan maar gaan zoeken naar een gezond alternatief. Ik heb zelf geen gemakkelijke huid en dankzij al mijn kwalitatieve huidproducten kan ik deze goed onder controle houden maar waarom zou ik het dan afbreken door de verkeerde make-up te kiezen? 


De samenstelling van i.am.klean is zo puur en natuurlijk mogelijk. Hierdoor is deze healthy make-up gezond voor je huid. Meer nog, je zal merken dat je huid beter wordt, want de poeders hebben een voedend en verzorgend effect.