Behandelingen

HUIDVERBETERING

 

De huid is ons grootste orgaan. Waarom zouden we hier geen zorg voor dragen?

 

Het is toch net zoals je tanden poetsen dat doe je ook twee keer per dag. 

Een goede huidverzorging wil niet zeggen dat je iedere ochtend en iedere avond een twintig-tal producten moet gebruiken. Met een goede basis geraak je al erg ver. Bij Huidinstituut Bar De Beauté richten we ons tot een compacte maar gezonde verzorging we kijken of je de juiste producten op de juiste manier gebruikt thuis en zorgen ervoor dat je bij ons terecht kan voor behandelingen die je thuis niet kan toepassen. Ook personen zonder specifieke huidproblemen kunnen bij ons terecht vaak zien we nog kleine foutjes in de routine die je thuis doet en mits kleine correcties merk je vaak al veel verschil aan je huid. 

 

PEDICURE

 

 

Tijdens onze pedicure worden je voeten grondig verzorgd. 

De nagels worden geknipt en gevijld. De nagels & nagelwallen worden gereinigd en het eelt word behandeld. Nagels kunnen gelakt worden en een voetmassage kan worden toegevoegd. 


GELLISHHeb jij graag een langdurige kleur op je nagels? Gellish geeft je de mogelijkheid om je nagels mooi te houden voor een langere periode dan nagellak. Je kan het in verschillende kleuren laten toepassen en indien gewenst laten bijwerken. Vooral in de zomerperiode is dit erg populair aangezien je nagels meestal het een en het ander te verduren krijgen door water, zand,..

 

MAKE-UP

 

 

Wil jij je make-up laten doen of er meer over leren? Met de minerale make-up van I Am Klean kunnen we eender welke look creëren die past bij jouw evenement. In mijn salon kan je terecht voor elke gelegenheid. Word je verwacht op een doopfeest of communie? Heb je een fotoshoot gepland of ben jij een aanstaande bruid? Bij mij ben je aan het juiste adres. Heb je geen leuke feestjes in het vooruitzicht? Ook dan kan je hier terecht voor een leerrijke en één-op-één workshop, volledig op jouw maat.